Emmy, begeleider bijtjes

Emmy ontfermt zich op maandag tot donderdag met bakken enthousiasme en veel zorgzame toewijding over onze kleinste bijtjes.

Céline, begeleider roze uiltjes en bijtjes

Van maandag tot donderdag zorgt Céline voor onze roze uiltjes. Op vrijdag mogen onze kleinste  oogappels genieten van haar warme aanpak.

Lisa, begeleider groene uiltjes

Altijd dikke pret bij de groene uiltjes van Lisa. Spelenderwijs worden de oudste uiltjes voorbereid op het 1e leerjaar.

Lieve, kinderverzorger bijtjes

Dankzij de extra zorgen van Lieve voor onze bijtjes kunnen zij allemaal op eigen tempo hun plekje vinden in de klasgroep.

Silke, begeleider vlinders

Leren lezen en rekenen, dat doen de vlinders van het 1e en 2e leerjaar bij Silke. Ze gaat steeds op zoek naar een mooi evenwicht tussen het harde werk en speelplezier.

Robin, begeleider vossen

De zachte, maar kordate aanpak van Robin zorgt ervoor dat 3e en 4e leerjaar maar wat graag vertoeft in hun vossenhol.

Liesbeth, begeleider wolven

Het 5e en 6e leerjaar zitten goed onder de vleugels van Liesbeth. Hier worden ze helemaal klaargestoomd voor het secundair.

Wouter, begeleider L.O.

Turn- en zwemplezier voor groot en klein, daarvoor moeten we bij Wouter zijn! Daarnaast zorgt Wouter er ook voor dat onze klusjes gebeuren en ondersteunt hij bij de vossen.

Els, secretariaat

Els is het administratieve manusje van alles. Ze zorgt er niet enkel voor dat de cijfertjes op school kloppen, maar we zien haar ook tijdens de opvang en over de middag in de keuken.

Nadine, opvang en keuken

's Middags zorgt Nadine ervoor dat de buikjes gevuld raken. 's Morgens en 's avonds kunnen de kinderen tijdens de opvang op haar rekenen.

Marika, opvang en poetsen

's Morgens en 's avonds ontfermt Marika zich over onze kinderen in de opvang. Tussendoor zorgt ze ervoor dat de lokalen netjes liggen.

Gentijana, keuken en poetsen

Gentijana schept op vrijdag met de glimlach de bordjes op. Op woensdag helpt ze mee met Marika om onze klassen te poetsen.

Evelien, zorgcoördinator

Evelien buigt zich met veel liefde en geduld over de parels die dat extra beetje hulp nodig hebben, soms om te leren, soms om hun weg te vinden in het leven.

Fedra, ondersteuning zorg

Samen met Evelien pakt Fedra ons zorgverhaal onder handen. Ze ondersteunt op de klasvloer en gaat regelmatig met kleinere groepjes aan de slag.

Ine, directeur

Ine neemt de beleidstaken voor haar rekening. Daarnaast ondersteunt ze in het 2e leerjaar bij de vlinders.