Emmy, begeleider bijtjes

Emmy ontfermt zich op maandag tot donderdag met bakken enthousiasme en veel zorgzame toewijding over onze kleinste bijtjes.

Céline, begeleider uiltjes

Van maandag tot vrijdag zorgt Céline voor onze uiltjes. Onze 2e en 3e kleuters genieten volop van haar warme aanpak.

Lisa, zorg/ondersteuning

Altijd dikke pret bij Lisa. In het nest-

klasje gaat ze aan de slag met kleuters die een extra steuntje kunnen gebruiken, of die genieten van extra uitdieping. Daarnaast ondersteunt ze ook in de klassen, zoals op vrijdag bij de bijtjes.

Lieve, kinderverzorger bijtjes

Dankzij de extra zorgen van Lieve voor onze bijtjes kunnen zij allemaal op eigen tempo hun plekje vinden in de klasgroep.

Silke, begeleider vlinders

Leren lezen en rekenen, dat doen de vlinders van het 1e en 2e leerjaar bij Silke. Ze gaat steeds op zoek naar een mooi evenwicht tussen het harde werk en speelplezier.

Robin, begeleider vossen

De zachte, maar kordate aanpak van Robin zorgt ervoor dat het 3e en 4e leerjaar maar wat graag vertoeft in hun vossenhol.

Liesbeth, begeleider wolven

Het 5e en 6e leerjaar zitten goed onder de vleugels van Liesbeth. Hier worden ze helemaal klaargestoomd voor het secundair.

Annelien, ondersteuner lager + RKG

Annelien staat in voor de ondersteuning bij de vlinders en wolven. Ook voor atelier zitten de wolven goed bij haar.

Annelien geeft ook katholieke godsdienst aan onze lagere klassen.

Juul, begeleider L.O. 

Turn- en zwemplezier voor groot en klein, daarvoor moeten we bij Juul zijn! Op vrijdagvoormiddag brengt hij de lagere klassen in beweging.

Zakia, leermeester isl. godsdienst

Zakia geeft islamitische godsdienst aan de leerlingen van het lager.

Machteld, leermeester NCZ

Machteld geeft niet-confessionele zedenleer aan de leerlingen van het lager.

Nadine, opvang en keuken

's Middags zorgt Nadine ervoor dat de buikjes gevuld raken. 's Morgens en 's avonds kunnen de kinderen tijdens de opvang op haar rekenen.

Laurinda, keuken en poetsen

 

Gentijana, keuken en poetsen

Gentijana schept op donderdag en vrijdag met de glimlach de bordjes op. Op woensdag, donderdag en vrijdag helpt ze mee om onze klassen te poetsen.

Evelien, zorgcoördinator

Evelien buigt zich met veel liefde en geduld over de parels die dat extra beetje hulp nodig hebben, soms om te leren, soms om hun weg te vinden in het leven.

Els, secretariaat

Els is het administratieve manusje van alles. Ze zorgt er niet enkel voor dat de cijfertjes op school kloppen, maar we zien haar ook tijdens de opvang en over de middag in de keuken.

Ine, directeur

Ine neemt de beleidstaken voor haar rekening. Daarnaast ondersteunt ze in  bij de vossen.